develop free website

VDC & BO

Mobirise

VDC & BO 

is niet alleen groothandel in sigaretten, tabak en sigaren maar ook een belangrijke partner in rookartikelen. Vooreerst bieden we onze klanten alle gevraagde tabakken van zowel internationale, nationale als regionale aard aan. Tevens verdelen we alle sigaretten, ook ons gamma sigaren en cigarillos is best de moeite.

Mobirise

ASSORTIMENT

Naast het ruime gamma tabaksproducten bieden wij al een even ruim assortiment rokersbenodigdheden aan. Van aanstekers tot etuis maar ook gas, asbakken, hulzen, waterpijpen, behoren daaronder. Om onze klanten een totaalpakket aan te bieden hebben wij ook een ruim aanbod van dranken en confisserie.

Mobirise

VDC & BO MERKEN

VDC & BO heeft ook eigen merken, gaande van rookwaren tot rokersbenodigdheden. Dit wordt uitgebreid naar dranken en confisserie. Binnenkort wordt er een vernieuwd gamma van de Bo kwaliteitskoffie gelanceerd.

Mobirise

ZIPPO

VDC & BO is een exclusieve verdeler van Zippo producten. Zippo is veel meer dan enkel aanstekers. In ons assortiment hebben we ook pennen, brillen en parfums.

Mobirise

EIGEN TRANSPORTDIENST

Om de klant nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn heeft VDC & BO een eigen transportdienst.

Mobirise

VOORDELIG

Als klant geniet u van allerhande kortingen, voordelen en services.

GESCHIEDENIS

GESCHIEDENIS

De fundamenten van VDC & Bo werden al gelegd in 1988 toen vader Daniel Stevens samen met zijn zoon Dino besloten om een punt te zetten achter hun tabaksteelt en over te gaan tot het kerven van tabak : BVBA STEVENS was geboren.

In de beginjaren was de productie vooral bedoeld voor hun eigen verkoop als de verkoop op de openbare markten. Geleidelijk aan brachten ze echter nieuwe klanten aan, zodat de productie steeg.

Na enkele jaren was de eerste vestiging in Geraardsbergen echter te klein geworden en weken ze in 1994 uit naar Lessen naar hun gloednieuwe gebouwen.De groei zette zich steeds door en vooral door hun kwaliteit en service volgden snel meerdere private labels, gaandeweg bouwden ze een aantrekkelijk klantenbestand uit zodat vanaf 2003 er samenwerking kwam met enkele buitenlandse firma’s. Vooral het importeren van GIZEH-producten legde de firma geen windeieren.Vader Daniel vond het in 2005 tijd om op rust te gaan en Dino’s zoon Bjorn knokte zich stilletjes aan in het productieproces. Toen in 2009 de opportuniteit zich voordeed om Van Der Cruyssen/Deinze over te nemen aarzelde Dino geen ogenblik.Hij vond dit een extra meerwaarde van zijn bedrijf. Bjorn zou zich daar over ontfermen.Het noodlot besliste echter anders. Toch liet dit verschrikkelijke feit Dino niet twijfelen en samen met zijn zus Tania en schoonbroer Gerard De Paepe zou de deal met Van Der Cruyssen toch worden gerealiseerd. Dit is de definitieve geboorte van VDC & Bo, verwijzend naar Van Der Cruyssen/Deinze en Dino’s zoon Bjorn (Bo als roepnaam).VDC & Bo is dus uiteindelijk het samengaan van VDC/Deinze en BVBA Stevens.Anno 2018 is VDC & Bo een bedrijf met een dertigtal werknemers die vooral SERVICE en KWALITEIT hoog in het vaandel draagt. Het huidige team doet er dan ook alles aan hun cliënteel zo snel en goed mogelijk te dienen.

© Copyright 2019 VDC & BO - All Rights Reserved • Privacy Policy